Gedragstherapie voor uw hond

Ik geniet ervan om te zien als baas en hond gezellig bij elkaar lopen. En ze samen rust en plezier uitstralen. Dit is iets wat ik vaak voorbij zie komen.

Maar ook overkomt het mij regelmatig dat ik mijn wenkbrauwen frons en merk dat een goede balans tussen baas en hond niet vanzelfsprekend is voor iedere hondenbezitter.
Bijvoorbeeld als een baasje hard lacht als zijn kleine hondje uitvalt naar een grote hond, met een instelling “Kijk eens wat ik durf!“ De baas geniet van zijn stoere rakker, maar dat kan een keer fout gaan. En zo’n klein hondje is immers niet opgewassen tegen een grote hond. Hoe mooi zou het zijn als dat kleine hondje evenwichtig naast die grote hond kan lopen? En dat ze het samen heel gezellig hebben, of zelfs los kunnen lopen om te spelen. Zo zijn er ontelbare situaties te noemen die onder ongewenst gedrag of probleemgedrag geschaard kunnen worden. Het is aan u om gedragstherapie voor de hond te kiezen.

Vrijblijvend contact

 

Mijn manier van werken

Ik doe op voorhand geheel vrijblijvend een kennismaking/intake met u. Ik kom bij u aan huis, waar u mij kunt laten zien wat er aan de hand is. Ik luister naar wat u te zeggen heeft en ik observeer het gedrag van uw hond. Overige gezinsleden betrek ik er trouwens ook graag bij. Zij zijn belangrijk tijdens de gedragstherapie voor de hond.

Op basis van mijn bevindingen maak ik voor u een programma op maat. Een plan van aanpak, waar we gezamenlijk aan zullen gaan werken. Juist omdat zo’n programma voor iedere hond met zijn baas anders is, is het heel persoonlijk. U neemt daarom één totaalpakket bij mij af met een vast eindbedrag, afgestemd op uw programma met de benodigde consulten. Geen verrassingen achteraf! Wanneer het programma loopt, komt het incidenteel voor dat inhoudelijk het programma bijgesteld moet worden. Dat is omdat er andere inzichten naar voren zijn gekomen met het doel de kern van het probleem nog beter te behandelen. Uiteraard gaat alles in overleg én met onderbouwing. De kracht zit in de herhaling. Verwacht niet dat na één consult de hond “genezen” is. U krijgt van mij een heus (werk-)boekje met tips en adviezen, met mijn bevindingen uit de intake en het programma, oftewel de plan van aanpak. U kunt zelf in het boekje bijhouden hoe de dagelijkse vorderingen verlopen. Of alvast vragen noteren die u mij wilt gaan stellen. Tussen de consulten door ben ik er voor de mentale begeleiding. Als u vastloopt of u weet het even niet meer, ik ben er voor u! Telefonisch, Whatsapp, of zelfs skype, behoren tot de mogelijkheid.

Na afloop van het gehele programma kom ik nog eenmaal bij u langs voor de eindevaluatie van de afronding van het programma. Zijn alle doelen behaald? Wanneer u tevreden bent, ben ik ook tevreden.

Programma 1-op-1 in het kort

– Een vrijblijvende kennismaking/intake bij u thuis. Zo’n intake kost u slechts € 20,00 *.
– Een op maat gemaakt programma en het aantal consulten dat nodig is om u verder te helpen.
– Een gepersonaliseerd (werk-)boekje voor huiswerk en naslag.
– De eindevaluatie, eveneens bij u thuis.

Stel het niet uit en neem vrijblijvend contact op.
Vul het contactformulier in of bel/whatsapp mij op 06-12820531

[* Wanneer u na de intake daadwerkelijk met mij een programma wilt aangaan, zal ik de intakekosten op de
factuurbedrag in mindering brengen]