Puppytraining 2.0

Puppytraining 2.0

Persoonlijk en 100% aandacht voor u, uw gezin en uiteraard voor uw pup. Wilt u de pup alles bieden wat hij verdiend? Wilt u persoonlijk bij u thuis geholpen worden om alles te leren begrijpen wat de pup doet en vooral waarom hij dat doet? Wilt u investeren in een fijn goed luisterend metgezel? Neem dan contact op.

Vrijblijvend contact

Een hond is een verrijking van u en dat van uw gezinsleden. Bij de aanschaf van een pup komt best wat kijken tijdens de opvoeding en socialisatie. De lange weg naar habutuatie waarbij de hond zich overal en altijd veilig voelt in elke situatie. U kan kiezen voor een hondenschool en opgaan in een puppy-klas. Helaas is er meestal weinig tot geen ruimte voor de persoonlijke omstandigheden bij u thuis en is lessen volgen voor het hele gezin er niet bij.

Door juist de basis neer te zetten thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, met het hele gezin aan de slag waarbij ik u help, leert u nog meer over uw pup zijn gedrag, zijn denken en handelen. Waarom hapt mijn pup zoveel in de handen? Waarom vertoont mijn pup rijgedrag? Waarom plast mijn pup steeds in huis na het wandelen? Wanneer begint mijn pup te puberen? Wat kan ik verwachten tijdens de puberteit? Al uw persoonlijke vragen komen voorbij, want elke pup is uniek, uw pup ook! U ontvangt alle handvatten om negatief gedrag om te buigen naar positief gedrag.

 

Vrijblijvend contact

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een kennismaking bij u thuis* zodat ik een beeld kan vormen wat u en uw gezin nodig heeft. De beste start voor uw pup is een goede basis. Zo leert de pup de basisvaardigheden met bijhorende commando’s, zijn rol binnen uw gezin, bezoek ontvangen, omgang met andere honden en nog veel meer. Dit allemaal in zijn eigen vertrouwde omgeving. Ik kom bij u thuis!

De Voordelen op een rij

  •  100% persoonlijke aandacht voor de pup en het hele gezin
  •  invulling lessen gebaseerd op uw persoonlijke situatie/ geheel op maat
  • persoonlijk boekje met veel informatie + handige oefeningen
  • betere concentratie bij uw pup door geen afleiding van anderen om u heen
  • korte gerichte oefeningen zonder steeds te wachten op ander deelnemers
  • flexibel in dag/tijdstip van de lessen
  • geen extra spanning bij de pup vanwege een autorit
  • vergroot wederzijds vertrouwen en respect
  • verminderd onzekerheid bij u, uw gezin en bij de pup

Investeren in een pup is best hard werken, daarom ontvangt u een handleiding boekje met heel veel informatie. Zo kan u tussen de lessen door en zelfs na alle begeleiding verder met trainen van uw hond. Deze puppytraining 2.0 is voor het hele gezin, zowel de theorie als de praktijk. Wilt u het beste voor uw pup? Neem dan contact op. Klik op de oranje button! Bellen/WhatsApp mag op 06 – 128 20 531.

*De kosten voor een vrijblijvende kennismaking (intake) is € 35,00Quote klant: Er ontstaat echt een band met je hond!


Vrijblijvend contact