Recensies

Conny levert maatwerk. Ze kijkt naar wat bij jou en je hondje past. Het begeleidingsplan past ze volledig aan op de behoeftes die er op dat moment zijn. Ze helpt je met alles en als er extra vragen zijn, kun je die altijd stellen. Conny is fijn in omgang en heeft ons super geholpen!

Femke Egging
Fenna

Na een aantal maanden dat wij onze hond Izzy hebben geadopteerd, traden er problemen op met haar. Na een aanval van een grotere hond uit de buurt werd onze hond angstig en begon ze bijtgedrag te vertonen naar mensen die bij ons op bezoek kwamen.
Conny Hendriks heeft ons super geholpen. Na een eerste intake gesprek, waar wij elkaar leerden kennen, zijn wij met haar in zee gegaan. De eerste keer hebben wij samen een aantal regels opgesteld, zodat het voor Izzy en ons weer rustig en normaal zou worden. Conny gaf ons zeer goed advies en wij gingen daarmee aan de slag. Na een aantal sessies gaat het nu heel goed met Izzy. Ze is veel rustiger en vertoond geen bijtgedrag meer.
Wij zijn heel erg blij dat dit zo goed en snel is gegaan.
Dank je wel, Conny!

Arno en Janine Verhoeven
Izzy

 

 

Herplaatsing hond Lizzy, de zoektocht naar een maatje

Via een advertentie over Lizzy kwam ik in contact met Conny. Na een heerlijk spontaan telefoongesprek, en het verplichte “slaap er een nachtje over” wat ik, qua gevoel, helemaal niet hoefde te doen, heb ik Conny verteld Lizzy graag te willen ontmoeten. Hierna heb ik mijn moeder, mijn vrienden/collega’s en mijn buren verteld over Lizzy. Ze waren stuk voor stuk nieuwsgierig en vol support over mijn wens Lizzy te ontmoeten en misschien te adopteren.
Na een, qua gevoel, lang weekend wachten was eindelijk het moment daar… mijn ‘date’ met Lizzy. Na een afwachtende start hebben Lizzy en ik de kans gekregen om even samen rond te lopen. Bij de auto aangekomen ging ze rustig naast mij zitten/tegen mijn been aanleunen. Op een gegeven moment had haar nieuwsgierigheid de overhand en klom ze, tot ons aller vermaak, alvast in de auto. Wederom kreeg ik een verplicht “slaap er een nachtje over” te horen, en wederom had ik die qua gevoel helemaal niet nodig. Mijn zoektocht naar een maatje was voorbij… Die avond en nacht heb ik vol enthousiasme mijn moeder, vrienden en collega’s de oren van hun hoofd gepraat over Lizzy. 
Zaterdag 2 mei was het dan eindelijk zover, ik mocht Lizzy ophalen en meenemen naar haar nieuwe thuis. Het was voor ons allebei spannend om samen de eerste uitlaatronde te lopen. Voor Lizzy omdat ze in een hele nieuwe omgeving (met een nieuw mens) terecht is gekomen en voor mij omdat het allemaal nieuw voor Lizzy was… Samen hebben wij er een hele relaxte wandeling van kunnen maken (gelukkig 1 van vele zo is gebleken) en ‘s avonds viel Lizzy, strak tegen mij aan, in slaap.. dat was wel even een heel oeffffff even slikken momentje voor haar nieuwe baasje.
Wij zijn in de afgelopen weken vaak, samen met haar nieuwe hondenvriendin Faya (een Mechelse Herder), heerlijk een uur gaan wandelen in een natuurgebied. Het is heel mooi om te zien hoe Lizzy steeds meer haar neus is gaan gebruiken voor meer dan alleen een plekje vinden om haar behoeftes te doen (helaas ook om verse (paarden)stront te vinden), nieuwsgierig is naar mensen en hun geur en af en toe lekker gek kan doen in een hele grote zandbak.
Wij zijn ook een paar keer naar de Dierenarts gelopen om de route te verkennen/herkennen en even te wennen aan de geur en de weegschaal. Bij het echte bezoek aan de Dierenarts (gezondheidscheck & vaccinaties) heeft Lizzy zich supergoed gedragen, ze vond het uiteraard wel een beetje spannend… maar al snel ging ze achter mij op de grond liggen. Ik heb haar m.b.v. ‘voertjes’ laten wennen aan de behandeltafel. Ze is wel een snoepkont hoor!
Wij zijn pas bijna 3 weken in elkaars leven en ik kan mij nu al geen dag meer zonder Tut (bijnaam die ik misschien iets te vaak gebruik) voorstellen. Ze is een guitig <hard snurkend> blij ei die graag tegen mij aankruipt om te kroelen en te snurken of gewoon heel stoer naast en/of voor mij staat.
Conny heel erg bedankt voor de tips en aandachtspuntjes.

Lizet en Lizzy/Tut
23-05-2020